Opleiding tot reisadviseur - Personal Travel Academy  

Is reizen jouw passie en wil jij ook van jouw passie jouw werk maken? Wij scholen je om tot zelfstandig reisadviseur!


Speciaal voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft in de reisbranche hebben wij de Personal Travel Academy opgericht. Wij bieden jou de mogelijkheid om alles wat je nodig hebt in korte tijd te leren en helpen je met het opzetten van jouw eigen bedrijf. We hebben verschillende opleidingen, voor elk ervaringsniveau een passend programma, waarmee je gegarandeerd als zelfstandig reisadviseur aan de slag kunt.

Personal Touch Travel is met de Personal Travel Academy een erkend leerbedrijf volgens de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Onze Academy is uniek

De Personal Travel Academy is helemaal gericht op het vak zelfstandig reisadviseur en is de enige opleiding waar je leert om de theorie direct in de praktijk toe te passen. Ook als je nog geen of weinig ervaring in de reisbranche hebt. In korte tijd leer je alle ins en outs van de reiswereld en alles wat je nodig hebt voor het verkopen van reizen.

 

Wil jij meer weten over de opleiding tot zelfstandig reisadviseur via de Personal Travel Academy? Kies hieronder voor één van de mogelijkheden die bij jou past!

Het leertraject

We werken samen met InCompany, al twintig jaar hét trainingsbureau in de reisbranche. InCompany weet daarom wat er speelt in de branche. Ook zijn zij al jaren de partner van Travmagazine voor de verkiezing van 'beste zelfstandig reisadviseur van Nederland'. InCompany coacht zelfstandige reisadviseurs om alles uit hun bedrijf te halen en helpen hen te groeien en te ontwikkelen. De trainers van InCompany delen met veel plezier en enthousiasme hun kennis van het vak zelfstandig reisadviseur met de deelnemers van de Personal Travel Academy.

Je leert veel!

Je leert alle belangrijke informatie van de bestemmingen over de hele wereld. Over de systemen die je gebruikt om reizen uit te zoeken en te boeken. Hoe je een verkoopgesprek voert, een reisvoorstel schrijft, zelf reizen samenstelt. Maar o.a. ook over marketing, netwerken, het schrijven van een ondernemersplan en timemanagement. Je leert niet alleen hoe je reizen verkoopt, maar ook de facetten van het ondernemerschap. De Personal Travel Academy biedt jou een vast aanspreekpunt dat je altijd kunt bellen of mailen voor al je vragen.

Wij blijven je steunen

Na deze periode ben je overigens ook in vertrouwde handen: je kunt met al je vragen over boekingen, administratie, ICT en marketing terecht bij het hoofdkantoor van Personal Touch Travel. Een vraag over een offerte, de beste reisroute voor jouw klant of een vraag over de systemen? Geen vraag is ons supportteam te gek! Een gerust gevoel!

De Personal Travel Academy trainers

De uitdaging van het trainen is niet alleen het overbrengen van kennis en vaardigheden, maar vooral het opbouwen van een fijne relatie met de deelnemersgroep. Een goed contact en een prettige sfeer zijn essentieel voor het stimuleren van het leerproces.


De trainers

 

   

 

Voor meer informatie ga je naar InCompany en onze Academy of bezoek één van onze open dagen!

 

 

 

Vraag nu ons informatiepakket aan!

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt vrijblijvend informatie over de Personal Travel Academy. Door te klikken op 'informatie aanvragen' geef je toestemming aan Personal Touch Travel om jouw gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid

 

[[form]]

Twijfel je nog? bekijk onze checklist!

 

Wil jij een eigen bedrijf starten en heel graag werken in de reisbranche? Zijn onderstaande punten voor jou van toepassing? Dan is de Personal Travel Academy voor jou gemaakt!

  • Je hebt een passie voor reizen, maar geen diploma of ervaring in de reisbranche
  • Je vindt het leuk om een eigen bedrijf te starten
  • Je hebt veel reiservaring of je wilt je hierin ontwikkelen
  • Je bent klantgericht
  • Je hebt ervaring in de verkoop of je wilt dit graag leren
  • Je bent een doorzetter en zet graag je tanden in iets nieuws
  • Je wil er helemaal voor gaan

 


 

 

 

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.