Reisadviseur worden

Zelfstandig werken, je eigen tijd indelen en goed verdienen. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet! Als Personal Touch Travel zelfstandig reisadviseur heb je leuke contacten met mensen over wat zij vaak het liefste doen: reizen. Niet meer elke dag naar hetzelfde kantoor, niet meer elke dag in dezelfde file staan. De vrijheid om je agenda volledig zelf in te vullen.

Wat zijn de voordelen van een zelfstandig reisadviseur?

Het grote voordeel voor jou is dat je doet wat je leuk vindt. Door onze Personal Touch Academy word je er ook nog eens heel goed in. Je kan dus ook starten zonder reisbranche ervaring. Je werkt vanuit huis, deelt zelf je tijd in en het is dus prima te combineren met bijvoorbeeld een gezin. Een ander belangrijk voordeel: de instapkosten zijn zeer laag.

Het voordeel voor de klant is dat hij een vast aanspreekpunt heeft. Jij kent de klant, weet wat hij wil én wat hij niet wil. Je bezoekt de klant thuis en bent bereikbaar op momenten waarop anderen dat niet zijn. Door jouw expertise weet je de klant de juiste reis te bieden, de reis die bij zijn wensen past. Dat scheelt jouw klant heel veel tijd en jouw advies zorgt ervoor dat hij een passende reis boekt. Je bent er voor de klant vanaf het moment van oriënteren tot hij terugkomt en daarna.

Wie zijn mijn klanten?

Je bouwt een eigen klantenkring op waarvoor je reizen samenstelt en boekt. De meeste klanten komen uit je eigen netwerk van vrienden, familie, kennissen en relaties. Vaak bouw je zo via mond-tot-mondreclame en/of eigen promotieactiviteiten relatief snel een vaste klantenbasis op. Er zijn veel contactmomenten met de klant waardoor het opbouwen van een trouwe clientèle relatief gemakkelijk gaat. Ook word je hierin ondersteund en getraind.

Wat biedt Personal Touch Travel?

Personal Touch Travel is een franchiseformule die voorziet onder meer in de volgende middelen:

  • Een compleet mobiel werkstation met computer en printer, wat hetzelfde kan als een ‘stenen’ reisbureau
  • Ondersteuning van een professionele helpdesk op het gebied van automatisering
  • Advies en begeleiding bij het opstarten van jouw eigen onderneming
  • Een handboek met alle informatie over het franchisen en communicatie-handboek
  • Ondersteunende middelen voor promotie van lokale marketingactiviteiten
  • Landelijke marketing en promotie (bijvoorbeeld via de website)
  • Een eigen webpagina
  • Studiereizen en vier conferenties in binnen- en buitenland
  • Een besloten intranet omgeving met alle informatie om je onderneming tot een succes te brengen
  • PETRA, ons boekingssysteem die jou en je klant helpt naar het beste aanbod.

Wat moet je in huis hebben?

Je hebt drie jaar ervaring in de reisbranche of je hebt onze unieke Personal Touch Travel Academy met succes afgerond. Je hebt passie voor reizen en kunt deze passie vertalen naar een mooi reisadvies voor je klanten

Vragen?

Klik hier voor een aantal veelgestelde vragen.

Waar wacht je nog op?
Ook van je hobby je beroep maken?

Sluit je aan als reisadviseur!

Ben jij die gedreven, inspirerende reisprofessional die ons team nog completer kan maken? Neem dan snel contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden. Gek van reizen, maar nog (te) weinig kennis van de reiswereld. We organiseren ook opleidingen tot zelfstandig reisadviseur!
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds