Droom je ervan om iets anders te doen met je leven?

Meld je gratis aan Meer informatie

Wil je zelfstandig werken en van je liefde voor reizen je werk maken? Wellicht past het beroep van zelfstandig reisadviseur dan bij jou. Als ondernemer beslis je hoe en wanneer jij de mooiste droomreizen voor je klanten samenstelt. Dit doe je mét de steun van een professionele organisatie die jou met alles kan helpen. Ontdek het nieuwe werken en word net als vele anderen lid van de leukste reisclub van Nederland!

Informatieavond

Ben jij enthousiast geworden en wil je je dromen volgen? Meld je dan aan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via dit aanmeldformulier of kom naar één van onze informatieavonden. Je kunt ons uiteraard ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. 

Geen ervaring in de reisbranche

Heb je geen ervaring in de reisbranche? Geen probleem, wij scholen je om tot zelfstandig reisadviseur. Speciaal voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft in de reisbranche hebben wij de Personal Travel Academy opgericht. We hebben verschillende opleidingen waarmee je gegarandeerd als zelfstandig reisadviseur aan de slag kunt. Personal Touch Travel is met de Personal Travel Academy volgens de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) een erkend leerbedrijf voor de opleiding tot reisadviseur .

 

Een passend programma

Bij elk ervaringsniveau biedt de Personal Travel Academy een passend programma. Via onze unieke Quick Start module kun je als reisprofessional razendsnel aan de slag bij Personal Touch Travel. Heb jij al ervaring in de reisbranche, maar ben je er al langere tijd uit en wil je toch graag zelfstandig reisadviseur worden? Dan kun je je aanmelden voor onze verkorte opleiding. Tot slot biedt de Personal Travel Academy een volledige opleiding van 3 maanden of 6 maanden wanneer je nog geen ervaring in de reisbranche hebt. Daarnaast biedt Personal Touch Travel als enige organisatie automatisch lidmaatschap bij de Stichting Personal Touch Travel Risicoplan om vele financiële risico’s bij het ondernemen af te kunnen dekken. Wel zo’n prettig idee, toch?

De beste ondersteuning

Personal Touch Travel bestaat al 15 jaar. De deskundige en ervaren medewerkers van de supportafdeling van Personal Touch Travel bieden jou de beste ondersteuning om je werk zo efficiënt mogelijk in te delen en uit te voeren. Het intelligent verdienmodel van Personal Touch Travel is een verademing in de wereld van de Zelfstandige Service Organisaties. Via onze support- en marketingafdeling en dankzij de innovatieve tools die we gebruiken lukt het ons om elke dag weer het allerbeste werkveld voor onze reisadviseurs te scheppen. Zo kun jij als zelfstandig reisadviseur de wensen van je klanten overtreffen.

 

Zien we je binnenkort op een van onze informatieavonden?

 

 

 

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.